Sari la conținut

Mărturia unui român prins în împușcăturile din Las Vegas

50 de morți și 200 de răniți în cel mai sângeros atac din Statele Unite. Un student român aflat în Las Vegas în momentul atacului armat a povestit pentru Digi24 care era atmosfera la fața locului după atacul armat. Studentul român era cazat împreună cu alți tineri, în același hotel din care a tras atacatorul.

Oameni care ţipau, alergau disperaţi, nu ştiau ce se întâmplă. Am văzut oameni care veneau pe străzi foarte panicaţi, am încercat să interacţionez cu doi americani care mi-au spus să nu mergem în acea direcţie, încercaţi să staţi în camerele voastre, e cel mai bine pentru voi. După 20 de minute, tot oraşul era împânzit de poliţie, au început să vină trupe al FBI, am fost destul de panicaţi”, afirmă Răzvan, student român aflat în programul „Work&Travel”.

Un bărbat înarmat a omorât 50 de oameni și a rănit 200  în zona cazinoului hotelului Mandalay Bay, luni dimineață.

În zonă avea loc festivalul de muzică country Route 91 Harvest. În timpul unei melodii, deodată s-a auzit cum o armă automată era descărcată în mulțime. Pentru un moment s-a instalat liniștea după care a început vacarmul. Sute de oameni sunt filmați apoi cum fug de gloanțe.

Pe aceeași temă