Meghan Markle și prințul Harry așteaptă primul copil. Ducesa de Sussex va deveni mamă în primăvara lui 2019

Data actualizării: Data publicării:
Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Foto: Gulliver/Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că așteaptă primul copil în primăvara lui 2019. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
Foto: Gulliver/Getty Images

„Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așeaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019”, se arată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La scurt timp acest prim mesaj a fost urmat de un altul: „Altețele lor roiale apreciază susținerea pe care au primit-o de la oameni din întreaga lume încă de la nunta lor din luna mai și sunt fericiți să poată împărtăși această veste minunată cu publicul”.

Noul membru al familiei regale va fi al şaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii, scrie news.ro.

Cuplul se află în turneu în Australia. Vizita oficială începe marţi, la Sydney, unde Harry şi Meghan urmează să fie primiţi de guvernatorul general Peter Cosgrove, după care se vor întâlni cu doi urşi koala la grădina zoologică din Taronga.

Ei urmează să asiste, de asemenea, la Invictus Games, o competiţie sportivă în care se înfruntă militari răniţi din întreaga lume, la lansarea căreia a contribuit prinţul Harry, după care urmează să se întâlnească cu premierul australian Scott Morrison.

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit  la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri