Meghan și Harry au postat online prima felicitare de sărbători cu Archie

Data actualizării: Data publicării:
Archie
FOTO: Twitter/ The Queen's Commonwealth Trust

Luni seară, Meghan Markle și Prințul Harry au postat pe o rețea socială o fotografie cu fiul lor, Archie, care este, de fapt, o felicitare de Crăciun.

Imaginea alb-negru îi arată pe Harry și Meghan zâmbind larg lângă un brad de Crăciun, în timp ce fiul lor de șapte luni se uită direct spre cameră, în timp ce se duce de-a bușilea spre ea.

Imaginea a fost dată publicității pe un canal neoficial și a apărut prima dată pe un cont de Twitter neverificat, însă un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat autenticitatea imaginii, potrivit Metro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prima felicitare în care apare Archie, fiul lui Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex a fost publicată pe contul de Twitter al Queen’s Commonwealth Trust, organizație prezidată de cei doi.

„Vă prezentăm cea mai drăguță felicitare de Crăciun din partea celor care ne sunt Președinte și Vice-președinte, Ducele și Ducesa de Sussex. Crăciun foarte fericit, tuturor!”, scriu cei care administrează contul Queen’s Commonwealth Trust.

Reporterul Omid Scobie de la Harpers Bazar, specializat în probleme ale familiei regale britanice arată că fotografia folosită este realizată de Janina Gavankar, iar „felicitarea electronică, atentă la probelele de mediu, a fost trimisă prietenilor, familie, colegilor și organizațiilor (inclusiv celor pe care le patronează)”.

Primul copil al ducilor de Sussex, care a primit numele de Archie Harrison Mountbatten Windsor, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri