Mesaj de dragoste scris în limba română găsit într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda. Ce îi transmite Silviu Alexandrei

Data publicării:
scrisoare Irlanda
FOTO: GlasgowLive

O scrisoare de dragoste scrisă în limba română a fost găsită într-o sticlă, pe o plajă izolată din Irlanda - Arklow South - la aproximativ o oră de mers cu mașina de Dublin.

Mesajul din sticlă, care i se adresează unei fete din Glasgow, a fost scris pe două pagini, pe data de 21 decembrie și doar primul paragraf, explicativ, este în engleză: „Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”, relatează GlasgowLive.

Scrisoarea în limba română începe astfel: „Sufletul meu este al tău, Bună, draga mea! Nici nu știu cum să exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra”.

Îndrăgostitul, care după scris pare foarte tânăr, continuă: „Sunt atât de fericit că te cunosc și pentru că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Dacă ai ști cum zâmbesc iar ochii îmi sclipesc de fericire când prives spre cer, iar gândul îmi este tot la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi”.

scrisoare Irlanda
FOTO: GlasgowLive

Din conținutul scrisorii rezultă că cei doi îndrăgostiți au o relație virtuală și nu s-au întâlnit niciodată. Mai mult, Silviu chiar explică spre final că se știu de pe Instagram: „Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”

Silviu îi face Alexandrei declarația de supremă de dragoste: „Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”.

Scrisoarea este încheiată cu: „Te iubesc!” și un zâmbet.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri