Mesajul de Crăciun al reginei Marii Britanii

Data publicării:
25122012 20m 20mesaj 20regina-40486

Deşi nu se simte prea bine din cauza unei răceli, regina Elisabeta a doua a Marii Britanii a participat la slujba de Crăciun la Sandringham, locul unde îşi petrece sărbătorile în fiecare an. Alături de ea au fost prinţul consort Philip, dar şi moştenitorul coroanei britanice, prinţul Charles şi soţia lui, Camilla.

Însă nu şi prinţul William şi ducesa de Cambridge, care au petrecut prima zi de Crăciun cu familia lui Kate. După slujbă, posturile de televiziune şi de radio din Regat a fost difuzat şi mesajul de Crăciun al Reginei.

„Anul care a trecut a fost unul de sărbătoare pentru mulţi. Entuziasmul care a însoţit Jubileul de Diamant a fost unul memorabil pentru mine şi familia mea. A fost copleşitor faptul că atât de mulţi oameni au ales să celebreze o îndatorire ce mi-a fost dată în urmă cu 60 de ani”, a transmis Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Anul acesta, de Crăciun, gândurile reginei s-au îndreptat către sportivii care au participat la Olimpiada din vară, de la Londra.

„În timp ce Londra a găzduit o vară plină de sport, toţi cei care au văzut reuşitele şi curajul din timpul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice au fost inspiraţi la rândul lor de îndemânarea, devotamentul şi munca de echipă a atleţilor noştri”, a spus Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

În premieră, mesajul de Crăciun al reginei a fost înregistrat cu tehnologie 3D. Suverana a primit o pereche de ochelari 3D personalizaţi şi încrustaţi cu cristale Swarovski şi a fost asistată de mai mulţi tehnicieni şi ingineri pentru ca totul să decurgă fără probleme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri