Sari la conținut
News Alert

Michael Schumacher este îngrijit de 15 specialişti la reşedinţa sa din Gland

Reşedinţa fostului sportiv s-a transformat într-un fel de clinică de recuperare, în care Michael Schumacher se află sub atenta îngrijire a unei echipe formate din medici, asistente şi terapeuţi, informează publicaţia Bild am Sonntag, citată de cotidianul As.

Michael Schumacher a fost externat, la începutul acestei săptămâni, din spitalul de la Lausanne, el fiind tratat acum la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

"Recuperarea lui Michael va continua acasă. În ultimele săptămâni şi luni, el a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil", a anunţat, marţi, familia lui Michael Schumacher, potrivit Mediafax.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani.

Pe aceeași temă