Mick Jagger a intrat într-un bar plin de fani care-şi luaseră bilet la un concert The Rolling Stones. Nimeni nu l-a recunoscut

Data actualizării: Data publicării:
Mick_Jagger
Mick Jagger bea o bere la terasa unui bar din Carolina de Nord, fără a fi remarcat de niciun client. Foto: Twitter/Mick Jagger

Mick Jagger, solistul trupei rock The Rolling Stones, a intrat săptămâna trecută într-un bar din Carolina de Nord şi a cerut o bere. Fără să-l recunoască, barmanul l-a servit prompt. Mick Jagger a mers apoi pe terasa barului unde a băut berea în picioare, înconjurat de alţi clienţi care îşi luaseră bilet la un concert pe care formaţia Rolling Stones urma să-l susţină a doua zi în oraş. Nimeni nu l-a recunoscut. „L-am avut printre noi, apoi a plecat”, a declarat pentru presa locală, proprietarul barului.

Mick Jagger a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu el în timp ce bea bere la terasa barului Thirsty Beaver Saloon din Charlotte, Carolina de Nord.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am ieşit şi eu prin oraş, în ultima seară în Charlotte, NC (North Carolina - Carolina de Nord)”, a comentat Mick Jagger.

În poză, solistul trupei The Rolling Stones apare cu o şapcă pe cap în timp ce bea, stând în picioare, dintr-o sticlă de bere, singur la o tejghea. Ceilalţi clienţi ai barului se uită în toate direcţiile, mai puţin spre Mick Jagger. Conform presei locale din SUA, respectivii clienţi îşi luaseră bilet la concertul pe care Jagger şi membrii formaţiei The Rolling Stones urmau să-l susţină a doua zi în localitate.

Mick Jagger are 78 de ani. În 2019 a fost operat la inimă, într-o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unei valve cardiace.

Formaţia The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este cea mai longevivă şi una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 29 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Trupa a concertat şi la Bucureşti în vara anului 2007, în cadrul turneului „A Bigger Bang”.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri