Mii de oameni au sărbătorit Crăciunul în apă

Data publicării:
craciun-in-apa

Mii de australieni, dar şi turişti au petrecut sărbătorit Crăciunul pe cunoscuta plajă Bondi Beach, din Sydney. Oamenii au ţinut să marcheze momentul şi au păstrat binecunoscuta căciulă roşie. Inclusiv salvamarii şi surferii.

Este foarte diferit de ceea ce se întâmplă acasă cu această ocazie pentru că este foarte cald. De Crăciun, însă, în Anglia este foarte frig. Toată lumea poartă o căciulă de Moş Crăciun, aşa cum facem şi noi. Cu toate acestea, ai senzaţia că toată lumea îşi trăieşte viaţa de zi cu zi.

Crăciunul a fost sărbătorit printr-o baie şi în apropiere de Berlin, dar la aproape zero grade.

Pentru clubul înotătorilor pe timp de iarnă din capitala Germaniei a fost o nouă şansă de a arăta că vârsta înaintată nu te împiedică să fii mereu în formă.

În toamnă este uşor să nu renunţi. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte. Unii reuşesc să o facă întreaga iarnă, alţii se dau bătuţi în noiembrie. Asta-i tot. Senzaţional este sentimentul pe care îl ai atunci când ieşi din apă, când trupul simte cum sângele pompează, când simţi cum căldura îţi străbate corpul şi poţi spune că circulaţia îţi funcţionează.

Clubul amatorilor de băi în lacuri pe timp de iarnă a împlinit anul acesta 34 de ani, dar obiceiul este mult mai vechi, în Germania.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri