Moartea unei vedete pe Instagram, la doar 24 de ani. Maria știa că este în pericol și și-a povestit experiența

Data actualizării: Data publicării:
tanara blonda cu tricou roz
O vedetă pe Instagram a murit la doar 24 de ani FOTO: Instagram/ josimariaxx

O vedetă pe Instagram, care suferea de anorexie, a murit la doar 24 de ani.

Josi Maria, din Germania, a mărturisit de curând pe rețelele sociale cu ce problemă se confrunta, după care și-a anunțat fanii că pleacă în vacanță. Din cauza afecțiunii sale, Maria a suferit o insuficiență cardiacă ce a ucis-o. A murit în Gran Canaria, adormind pe brațele prietenei sale, potrivit Newsweek.

Maria a postat online mesaje și fotografii tulburătoare despre afecțiunea ei și i-a avertizat și pe alții despre pericole. Într-un mesaj recent, însoțit de o fotografie șocantă, în care se vede cât era de slabă, Maria a spus: „Nu, nu postez această fotografie pentru că sunt mândră de felul în care arăt. Și, nu, nici nu o postez pentru că vreau să îi motivez pe alții să arate ca mine. De fapt, motivul pentru care postez această fotografie este pentru că sunt într-o călătorie și vreau să fiți alături de mine. Vreau să-mi împărtășesc gândurile și să arăt că lupt împotriva anorexiei”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Maria era urmărită pe Instagram, unde își împărtășea experiențe de viață și poze din călătoriile ei, de aproape 200.000 de fani. În Gran Canaria a plecat împreună cu o prietenă, de asemenea, vedetă pe Instagram, în brațele căreia a murit.

Prietena Mariei, Vanja Resova, a declarat pentru presa germană că aceasta băuse doar două cafele în ziua în care a murit, dar nu mâncase nimic timp de 48 de ore. Seara a spus că este obosită și vrea să doarmă, iar Vanja i-a luat capul în brațe sperând că o va putea convinge să mănânce ceva. A adormit și ea și s-a trezit după câteva ore, când a constatat că Maria nu mai respira.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri