Sari la conținut

Moartea cântăreţei Christina Grimmie. Poliţia l-a identificat pe ucigaș

Cu origini românești, cântăreaţa Christina Grimmie, de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit după ce a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Christina Grimmie dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. A fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și s-a sinucis în cele din urmă. 

Poliția spune că venise cu mașina din orașul natal și din câte se pare era pregătit să ucidă, deși nu o cunoștea personal pe Christina. Adusese cu el două arme de mână, un cuțit și două cartușe cu gloanțe. Autoritățile i-au cercetat telefonul mobil și computerul personal în căutarea unui motiv pentru uciderea Christinei. Nu se știe decât că venise din cealaltă parte a Floridei și că era pregătit să se întoarcă după comiterea crimei.

Christina cântase vineri seara alături de trupa Before You Exit. Concertul s-a încheiat în jurul orei locale 22:00, iar Grimmie a fost împușcată lângă o masă cu produse comerciale aflată lângă ieșire. În jur de 120 de persoane participaseră la concert, dar mai rămăseseră doar câteva.

Născută în New Jersey, Christina Grimmie a participat în 2014 la concursul „The Voice” și a făcut parte din echipa lui Adam Levine, solistul de la Maroon 5. Acesta s-a declarat devastat și îndurerat de vestea morții fostei lui eleve și și-a exprimat compasiunea pentru familie.

Organizatorii concursului și-au exprimat pe Twitter regretul pentru moartea cântăreței și au postat o înregistrare din timpul competiției: