Moda Globurilor de Aur. Cum au strălucit vedetele pe covorul roşu

Data publicării:
1401 20rochiiglobes-43661

Cu toate că la Los Angeles termometrele arătau doar 13 grade Celsius, actriţele au încălzit atmosfera în ţinute care mai de care mai atrăgătoare. Mai sexy ca niciodată, Jennifer Lopez a captat toate privirile cu o rochie mulată din dantelă de culoarea pielii. La fel de sexy au fost şi Sofia Vergara, într-o rochie neagră brodată cu cristale Swarowski, şi Jessica Alba, într-o rochie de sirenă portocaliu aprins.

Citeşte şiGLOBURILE DE AUR Daniel Day-Lewis - cel mai bun actor, Jessica Chastain - cea mai bună actriță, Argo - cel mai bun film

Kevin Costner: „Le mulţumesc oamenilor din România!”

Jennifer Lawrence şi Marion Cotillard au gusturi comune. Amândouă au purtat ţinute Christian Dior, roşu-portocaliu. Nu a trecut neobservată nici Amy Adams, într-o rochie mulată din tul de culoarea pielii, care o făcea să pară goală.

Cu ţinuta sa vaporoasă semnată Atelier Versace, Halle Berry a adus o adiere tropicală în Beverly Hills. Megan Fox, mama unui băieţel de trei luni şi jumătate, a făcut senzaţie cu o rochie lungă, roz-crem. Clare Danes, o altă proaspătă mamă, nu s-a lăsat nici ea mai prejos, într-o rochie roşie, iar Adele, în prima sa apariţie publică de la naşterea fiului ei, în iunie anul trecut, a ales negrul.

Eva Longoria a purtat o rochie neagră care lăsa la vedere un picior, amintind de o ţinută a Angelinei Jolie care a făcut furori la Cannes. La capitolul antiteze, Helen Mirren şi Jodie Foster au fost lăudate pentru eleganţă, în timp ce Jessica Chastain a fost criticată pentru rochia ei bleu pal, creaţie Calvin Klein, care a făcut-o să arate „ca un origami”, potrivit comentatorilor americani.

Fotogalerii Getty Images şi WireImage, pe Huffington Post:

Cele mai frumoase şi cele mai nepotrivite rochii

74 de ţinute pe covorul roşu

Cele mai prost îmbrăcate vedete la Golden Globes 2013

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri