Stella Tennant, un model faimos al anilor '90, a murit "subit" la vârsta de 50 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Stella Tennant în 2003, la Milano
Stella Tennant în 2003, la Milano. Sursa foto: Giuseppe Cacace/Getty Images

Modelul britanic Stella Tennant a murit marţi la vârsta de 50 de ani, a anunţat familia ei într-un comunicat, informează BBC şi AFP.

"Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Stella Tennant a murit subit pe 22 decembrie 2020. Stella a fost o femeie minunată şi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Ne va lipsi foarte mult", a declarat familia modelului britanic într-un comunicat preluat de agenţia de presă PA.

Stella Tennant, născută în Scoţia într-o familie aristocratică, a devenit cunoscută la începutul anilor 1990, după ce a apărut în mai multe pictoriale publicate în reviste celebre, precum Vogue şi Harper's Bazaa, informează Agerpres.

A participat atât la prezentări de modă organizate de Gianni Versace, John Galliano şi Alexander McQueen, cât şi la campanii de promovare a colecţiilor vestimentare create de alte branduri de renume mondial, precum Calvin Klein, Chanel şi Burberry.

Stella Tennant a participat şi la prezentarea de modă organizată în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, alături alte două compatrioate celebre, modelele Naomi Campbell şi Kate Moss.

În 2009, Stella Tennant a colaborat cu o organizaţie ecologistă care promovează reducerea cantităţilor de energie consumate în locuinţe. În 2012, modelul britanic a fost inclus în Scottish Fashion Awards Hall of Fame.

Stella Tennant s-a căsătorit în 1999 cu fotograful francez David Lasnet, cu care a avut patru copii.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri