Video Momentele anului 2022 în showbiz. De la palma lui Will Smith de la Oscaruri, la procesul lui Johnny Depp

Data actualizării: Data publicării:
Momentele anului 2022 în showbiz. De la palma lui Will Smith de la Oscaruri, la procesul lui Johnny Depp. Foto: Profimedia Images
Momentele anului 2022 în showbiz. De la palma lui Will Smith de la Oscaruri, la procesul lui Johnny Depp. Foto: Profimedia Images

Anul 2022 a fost marcat în showbiz de o serie de controverse, procese și scandaluri răsunătoare, cum ar fi cel provocat de palma dată de Will Smith prezentatorului la gala premiilor Oscar. Tot anul acesta, lumea și-a luat rămas bun de la o serie de artiști de aur, în timp ce alții au șocat cu veștile despre starea lor precară de sănătate.

Poveștile anului 2022 în showbiz

Premiile Academiei Americane de Film din 2022 rămân în istorie cu "palma de la Oscar" .

Nu e scenă de film, ci din viața reală. Protagonist a fost Will Smith. Actorul american l-a pălmuit pe prezentatorul Galei, în timpul ceremoniei. Chris Rock a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith. Gestul făcut de Will Smith i-a adus interdicția la Oscar timp de 10 ani.

Johnny Depp şi Ambert Heard s-au dat în judecată reciproc pentru defăimare.Actorul din "Pirații din Caraibe" a câștigat procesul contra fostei soții.

Celine Dion a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă. Artista canadiană și-a anulat turneul în Europa: „Mă confrunt cu probleme de sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să fac față provocărilor și să vorbesc despre tot prin ceea ce am trecut. Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară numită sindromul persoanei rigide. Acum știm că acesta a provocat toate spasmele pe care le-am avut. Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, îmi provoacă uneori dificultăți când merg și nu îmi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam”.

Bruce Willis s-a retras din actorie în 2022, după ce a aflat că suferă de afazie. Actorul în vârstă de 67 de ani a jucat în peste 70 de filme, de-a lungul carierei. Bruce Willis a devenit celebru cu rolul lui John McClane, din seria "Die Hard". Bruce Willis a fost nominalizat de cinci ori la Globul de Aur şi de trei ori la Premiile Emmy.

Vedete de aur au încetat din viață în 2022

Sidney Poitier, cel care a deschis calea actorilor de culoare către Hollyowood, a murit la 94 de ani.

Angela Lansbury, personajul principal în serialul "Verdict crimă", s-a stins din viață la 96 de ani. Actrița de origine britanică a avut o carieră care s-a întins pe 8 decenii. Ea a primit un Oscar onorific, 6 premii Tony și 6 Globuri de Aur.

Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani. A fost una dintre cele mai cunoscute actrițe de comedie ale anilor `80. Kirstie Alley era cunoscută pentru rolurile din "Cheers" și "Uite cine vorbește".

Olivia Newton-John, una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor '70, a murit la 73 de ani. În 1978, a devenit cunoscută cu rolul din filmul "Grease", alături de John Travolta.

Jerry Lee Lewis, unul dintre pionierii stilului rock-and-roll, a murit în octombrie. El și-a început cariera în 1954. De atunci a lansat 40 de albume.

Rockerul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani. Artistul a avut o carieră de șase decenii și a vândut peste 100 de milioane de albume.

În 2022, s-a stins din viață și rapperul american Coolio, la 59 de ani. Muzicianul, câștigător al premiului Grammy, și-a început cariera la finalul anilor '80. Coolio era cunoscut pentru hitul său "Gangsta's Paradise".

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri