Momentul dramatic în care căpitanul unui feribot sare în apă de la 12 metri înălțime pentru a salva o femeie aflată în pericol de înec

Data publicării:
11

Imagini incredibile arată momentul în care căpitanul unui feribot a sărit în apă îmbrăcat complet pentru a salva o femeie aflată în pericol de înec.

Căpitanul U Myint Aye, 60 de ani, dusese nava în portul Dala, de pe râul Yangon, în Birmania, când pasagera Khin Chan Mya, de 34 de ani, a căzut în apă, incientul petrecându-se pe 18 februarie, potrivit LadBible.

Bărbatul a sărit de la peste 12 metri înălțime, în încercarea de a salva pasagera. Fotografiile îl arată zburând de-a dreptul în aer, în timp ce alți oameni afați în port se grăbeau să sară în ajutor.

U Myint Aye, ajutat de alți doi membri ai echipajului, a scos femeia din apă, „în stare de șoc, dar conștientă”. A fost dusă apoi la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Un pasager martor la incident a spus că aceasta a făcut un pas greșit, în timp ce nava se apropia de port.

„În acel moment nu m-am gândit că îmi riscam propria viață. Am sărit pentru că voiam ca femeia să fie în siguranță. Eu sunt bătrân, este în regulă dacă mor, dar tânăra ar trebui să fie în viață”, a spus căpitanul vasului. El a lucrat pe feriboturi mai bine de 40 de ani și intenționează să se pensioneze anul acesta.

El și echipajul său au primit decorații de la oficialii orașului, care i-au lăudat pentru curaj.

U Myint Aye a spus că a pierdut numărul oamenilor pe care i-a salvat de la înec. „Sunt foarte mândru că am salvat atâtea vieți în timpul activității mele”, a spus căpitanul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri