Momentul emoționant în care un bărbat aude din nou inima fiicei sale decedate

Data actualizării: Data publicării:
transplant de organe

Un american a trecut printr-un moment dramatic, dar emoționant, în care a reauzit bătăile inimii fiicei sale decedate, însă de această dată în pieptul bărbatului a cărui viață a salvat-o transplantul de organe, scrie BBC News.

Bill Conner a mers sute de kilometri cu bicicleta pentru a se întâlni cu Jack Loumonth, bărbatul salvat de inima fiicei lui Conner.

Loumonth suferise un infarct, iar medicii îi mai dădeau doar câteva zile de trăit. El a fost salvat după ce chirurgii i-au transplantat inima lui Abbey Conner.

Fata a fost găsită inconștientă într-o piscină din Cancun, Mexic, unde se jucase cu fratele ei. Fata a ajuns la spital în stare extrem de gravă, iar medicii au ținut-o în viață doar cu ajutorul aparatelor. Abbey era însă în moarte cerebrală, iar familia a decis să îi doneze organele.

Tatăl lui Abbey a povestit că fata luase decizia de a fi donatoare de organe încă de când avea 16 ani: "Era înregistrată ca donatoare. Este ceva ce și-a dorit de mult. Din păcate, momentul a venit mult prea devreme".

În SUA, identitatea donatorilor și pacienților este confidențială, însă după ce medicii au expediat mai multe scrisori spre cei patru pacienți care au primit organele lui Abbey, bărbatul care a primit inima a acceptat să se vadă cu tatăl fetei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri