Video Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc, în Germania

Data actualizării: Data publicării:
avioane inainte de impact
Două avioane de acrobație s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit în apropierea unui aerodrom, în Germania. FOTO: Captură video Bild

Două avioane de acrobație s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit în apropierea unui aerodrom, în Germania. Ambii piloți au murit, scrie Bild.

Momentul impactului a fost surprins într-o filmare video. În videoclip se văd cele două avioane care execută mai multe manevre de acrobație, iar la un moment dat se ciocnesc.

Aeronavele s-au prăbușit, iar la locul impactului s-au ridicat nori mari de fum, cel mai probabil din cauza unei explozii. În jur se văd resturi ale celor două avioane care încă fumegă, potrivit imaginilor.

Ambii piloți au murit pe loc, potrivit sursei citate.

Cele două avioane s-au prăbușit la doar 150 de metri de mai multe clădiri rezidențiale. Oamenii care urmăreau spectacolul aviatic au rămas înmărmuriți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un martor ocular a scris pe Facebook: „Trei avioane au zburat împreună, unul probabil a aterizat. Celelalte două au mai zburat o vreme. Apoi au coborât brusc și au dispărut. La scurt timp după aceea am văzut uriașul nor de fum!”

„Locuim la doar 250 m de locul accidentului și am observat manevra de zbor și accidentul în direct, în aer. Încă mi se pare ireal. Am văzut apoi cum ambele avioane s-au ciocnit în aer și apoi, după câteva secunde, a urmat impactul. Incredibil!”, a declarat un alt martor, despre accident.

Un expert în aviație a văzut imaginile filmate și a analizat coliziunea. Andreas Spaeth, expert în aviație, a declarat pentru Bild: „Contrar a ceea ce era de așteptat, nicio parte vizibilă nu s-a rupt. Se pare că cele două avioane s-au lovit, s-au prins unul de celălalt, și nu au mai putut fi manevrabile. S-au prăbușit legate unul de altul”.
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri