Momentul în care un om al străzii a oprit un cărucior cu copil care rula către stradă. Apoi a primit o veste care i-a schimbat viața

Data actualizării: Data publicării:
imagini camera de supraveghere cu un barbat care oprește un carucior cu bebelus
Momentul în care un om al străzii a oprit un cărucior cu copil care se rula către stradă FOTO: captură video CBS Sacramentro

După ce ani de zile a fost șomer și a trăit pe străzi, soarta unui bărbat din SUA este pe punctul de a se schimba complet, după ce a fost pe fază și a făcut un gest prin care a salvat viața unui copil.

Ron Nessman pleca de la un interviu de angajare la un restaurant din California, când a văzut un cărucior cu un copil care a ieșit în stradă, în fața mașinilor. Bărbatul n-a stat deloc pe gânduri, a alergat în stradă și a prins căruciorul, salvând copilul. Prin gestul său, bărbatul a obținut primul loc de muncă pe care l-a avut în ultimii ani, potrivit The Guardian.

„Nici măcar nu am avut timp să mă gândesc, am reacționat”, a spus Nessman pentru un post local de știri.

Rămas fără casă de aproximativ opt ani, Nessman ar fi locuit sporadic la sora lui în ultimele luni și s-a dus la un interviu pentru angajare la un restaurant din San Bernardino, pentru un post de spălător de vase, pe 1 mai. Nessman plecase de la interviu și aștepta pe o bancă afară când a văzut căruțul.

O bunică lăsase căruciorul din mână pentru un moment, când a ajuns la o spălătorie auto. Căruțul a fost pus în mișcare de vântul puternic de afară și scos în stradă, în fața mașinilor. Femeia a alergat după el, dar n-a putut decât de urmărească cu groază cum acesta rula spre mașinile care circulau cu viteză.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nessman a sărit imediat de pe bancă, a alergat către cărucior și l-a oprit la timp, momentul dramatic fiind surprins de o cameră de supraveghere de la spălătoria auto.

Clipul cu gestul lui Nessman a fost intens distribuit pe rețelele sociale, iar el a devenit o vedetă locală. A povestit că a început să aibă probleme, că și-a pierdut casa și locul de muncă din cauza morții neașteptate a iubitei sale.

Nessman, fost șofer de camion, s-a mutat recent în zona San Bernardino pentru a fi mai aproape de familie.

Potrivit presei locale, el a fost angajat imediat de restaurantul la care fusese pentru interviu, dar a primit ulterior foarte multe oferte de muncă, astfel că are toate șanseșe să-și schimbe viața.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri