Video&Foto Momentul în care un român și iubita lui sunt executați în Costa Rica a fost filmat. Cum arăta tânăra, fotomodel

Data actualizării: Data publicării:
cossss

Un român și iubita lui, fotomodel, au fost executați marți, în stil mafiot, în Costa Rica. Ionuţ George Otelac, 38 de ani, şi Raquel Maria Gamboa Mora, 25 de ani, fotomodel cunoscut în Costa Rica, erau în maşină, în trafic, atunci când doi motociclişti s-au apropiat de ei şi au început să tragă.

Atacul a avut loc la orele amiezii, pe un bulevard destul de aglomerat din Alajuelita. Motocicliștii au părăsit zona în trombă după atac. Autoritățile sosite la locul faptei au constatat că Ionuţ George Otelac şi Raquel Maria Gamboa Mora au murit pe loc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autorii asasinatului încă nu au fost identificați, însă presa locală vorbește de o execuție la comandă, mai ales că românul era cunoscut pentru legături cu traficanți de droguri. El a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin.

Citiți și:
MAE vine cu precizări în cazul românului ucis într-un atac armat în Costa Rica

Raquel Maria Gamboa Mora, iubita românului, era născută în 1994, și era deja un model de succes în Costa Rica, cu numeroase apariții în reviste de fitness, dar și pe podium.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri