Sari la conținut

Momentul penibil în care Donald Trump a încercat să o convingă… din nou pe Melania să îl țină de mână. Reacția Primei Doamne

Printre multele momente ciudate care au marcat vizita oficială în SUA a președintelui francez Emmanuel Macron (vezi faza în care Trump îi scutură sacoul de „mătreață”), unul a fost remarcat de toată lumea. Iar glumele nu au întârziat să apară.

Protagoniștii sunt chiar președintele SUA și soția lui, Melania Trump, care a refuzat din nou să îl țină de mână, în ciuda semnelor disperate ale lui Trump. Cel mai puternic om din lume a încercat o abordare discretă. Sau cel puțin asta a crezut. Pentru că jurnaliștii au surprins momentul, care s-a viralizat rapid.

În imagini se poate vedea cum Trump îi face semne cu degetul mic de la mână Primei Doamne, care rămâne neclintită la rugămințile lui. Până la urmă o prinde de mână și, mulțumit că de data asta i-a ieșit, dă din cap în semn de aprobare.

Nu este prima dată când Melania refuză să își țină soțul de mână. În februarie, președintele Trump a încercat să își ia soția de mână. Nu a reușit, așa că a apucat-o în schimb de mâneca paltonului. S-a întâmplat în timp ce se îndreptau spre elicopterul care urma să îi ducă în Ohio.

Iar în mai anul trecut, Melania a fost filmată în timp ce și-a evitat soțul la Roma, la o zi după ce a făcut același lucru în Israel.

Relația dintre cei doi este din ce în ce mai rece, pe fondul scandalului în care este implicat Donald Trump. Starleta porno Stormy Daniels susține că a avut o relație cu acesta, la puțin timp după ce Melania a născut primul și singurul copil al cuplului.

Pe aceeași temă