Motivul pentru care o femeie a încercat să deschidă ușa avionului, în timpul zborului, și a ridicat de la sol 2 avioane militare

Data publicării:
Travel Images
FOTO: Guliver/Getty Images

O femeie din Marea Britanie a recunoscut că a încercat să deschidă o ușă a avionului în care se afla, în timpul zborului, relatează BBC. În urma acestui incident, au fost trimise două avioane militare pentru a escorta aeronava înapoi pe aeroportul Stansted, de unde decolase.

Incidentul a avut loc în timpul unui zbor spre Dalaman, Turcia, în 22 iunie.

Chloe Haines, în vârstă de 26 de ani, este acuzată de asemenea că a rănit un membru al echipajului. L-a zgâriat în timp ce acesta încerca să o împiedice să deschidă ușa avionului.

Femeia a recunoscut aceste acuzații în timpul procesului.

Avocatul ei, Oliver Saxby, spune că este vorba despre „o tânără cu probleme” și că Haines era băută atunci când a provocat acest incident.

Potrivit avocatului, cu două săptămâni înainte, femeia fusese condamnată la muncă în folosul comunității pentru că provocase un scandal asemănător, la sol de această dată, dar tot din cauza consumului de alcool.

Haines este judecată acum pentru că a pus în pericol siguranța unui avion de pasageri și lovirea unei persoane. Ea fost eliberată pe cauțiune și nu are voie să călătorească de pe niciun aeroport din Marea Britanie. Magistrații urmează să anunțe mâine sentința în cazul ei.

Potrivit avocatului, femeia a început să meargă la întrunirile asociației Alcoolicii Annonimi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri