New York, ameninţat de un viscol fără precedent

Data publicării:
lopata zapada

În următoarele ore, stratul de zăpadă ar putea ajunge la New York la 60-90 de centimetri. De altfel, primarul Bill de Blasio le-a cerut concitadinilor să se pregătească pentru ceva mai rău decât au văzut până în prezent. Prin urmare, numeroase supermarketuri au fost luate cu asalt de cei care doresc să-şi facă provizii. Oamenii au făcut cozi încă înainte de deschidere şi au dat buzna să cumpere alimentele de bază, precum lapte şi pâine.

Cel mai probabil, şcolile vor fi închise, iar mai multe companii aeriene le-au propus călătorilor să schimbe gratuit zborurile, în condiţiile în care zeci de curse aeriene au fost anulate.

Chiar dacă meteorologii au anunţat condiţii meteo extreme, sunt şi americani care n-au nicio temere.

Sunt pregătit. Să vină. O să mă bucur. Am locuit în golful Tampa, astfel că mă bucur de noile condiţii. Aici este Noua Anglie. Este iarnă”, a spus un locuitor din Massachussets.

Nu mă deranjează zăpada. Să vină dacă trebuie să vină. Ştim ce avem de făcut”, a spus un alt locuitor din Massachussets.

În noiembrie, anul trecut, întreg teritoriul Statelor Unite a fost cuprins de un val de frig fără precedent, iar în zona New York-ului temperaturile şi căderile de zăpadă au atins cote istorice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri