NEW YORK. Bila din Times Square a fost recondiţionată pentru trecerea dintre ani

Data publicării:
28122012 20bila 20new 20york-40950

Pentru a-i menţine strălucirea, muncitorii au instalat 288 de cristale noi pe bila de doi metri. Tema aleasă pentru acest an este cea a păcii, după un 2012 măcinat de conflicte şi tragedii.

Bila are 2.688 de cristale de Waterford. Tema de anul acesta este „Să Fie Pace”. Au gravat asta, au gravat şi un porumbel pe bucăţile de cristal, care este simbolul păcii”, a declarat Tim Tompkins, preşedinte Times Square Alliance.

Unul dintre cristalele triunghiulare din care este făcută faimosa sferă este gravat cu numele lui Dick Clark, un renumit om de televiziune american care prezentat vreme de 36 de ani emisiunea de Anul Nou transmisă din Times Square. El a murit anul acesta la 82 de ani.

Este foarte special. Bineînteles, ar fi fost şi pentru el. Era un bărbat foarte sentimental şi lucruri de acest fel ar fi contat mult pentru el”, a spus Kari Clark, soția lui Dick Clark.

Organizatorii se aşteaptă ca evenimentul, care va transmis în toată lumea, să fie urmărit de mai mult de un miliard de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri