New York Times face un studiu legat de corupţia în România

Data publicării:
new-york-times

Cotidianul american New York Times face miercuri, pe site-ul său, un studiu în legătură cu fenomenul corupţiei din România şi îndeamnă cititorii, în special pe cei din ţara noastră, să răspundă la o serie de întrebări despre experienţa lor cu acest flagel, scrie News.ro.

new-york-times

„Noul Guvern al României se confruntă cu o mişcare de protest tot mai amplă privind măsurile considerate drept permisive faţă de corupţie. Vrem să aflăm din partea cititorilor români care au resimţit efectele corupţiei”, scrie publicaţia.

„La serviciu sau la distracţie, pe scară mare sau mică, în căutarea îngrijirii medicale, a unei educaţii sau a orice altceva, cum a fost corupţia o forţă în viaţa dumneavoastră?”, continuă New York Times, care precizează că informaţiile vor putea fi folosite în materiale viitoare.

Cititorii care vor să îşi împărtăşească experienţele sunt rugaţi să răspundă la două întrebări, formulate în engleză şi în română: „Aţi fost victimă sau martor la fapte de corupţie? Povestiţi-ne experienţa personală” şi  “Cum v-a influenţat corupţia opiniile politice?”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri