Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida, în care au murit 17 oameni, a primit 200 de scrisori de dragoste în închisoare. Autoritățile, îngrijorate

Data actualizării: Data publicării:
Nikolas Cruz
@Guliver/GettyImages

Nikolas Cruz, autorul atacului armat din Parkland, Florida, a primit 200 de scrisori de dragoste în închisoare, a declarat avocatul Howard Finkelstein, care aparține de Broward County. Pe lângă scrisorile de dragoste, la penitenciarul unde este încarcerat tânărul de 19 ani au ajuns și numeroase scrisori din partea fanilor.

Nikolas Cruz
@Guliver/GettyImages

Cruz este sub strictă supraveghere, pentru că oficialii închisorii se tem că acesta și-ar putea lua viața. Nu are acces la scrisorile fanilor, și nici la cele de dragoste, a declarat Finkelstein pentru ABC News. În schimb, i-au fost predate scrisorile cu subiect religios.

Unele dintre scrisorile de dragoste sunt de la fete minore, a mai spus, cu îngrijorare, Finkelstein: „Aceste scrisori sunt de la adolescente obișnuite din toată țara. Sunt aici de 40 de ani și n-am primit niciodată scrisori ca acestea. Iar temerea mea cea mai mare este că acest proces (n.r. procesul în care se va decide ce pedeapsă va primi Cruz pentru fapta comisă nu a început încă) îl va face faimos și va împrăștia chiar și mai multă ură”.

Nikolas Cruz
@Guliver/GettyImages

Cruz este acuzat că a împușcat mortal 17 oameni în atacul armat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, care a avut loc în data de 14 februarie. Acesta fusese exmatriculat din cauza problemelor disciplinare.

Finkelstein a încheiat prin a spune că speră ca acest proces să se termite cât mai repede, deoarece comunitatea locală are nevoie să-și găsească liniștea și să se vindece.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri