Norocul chior al unui șofer care și-a găsit mașina lovită în parcare. Bilețelul anonim pe care l-a descoperit apoi

Data publicării:
masina

Un tânăr din SUA și-a găsit mașina lovită în parcare de un șofer care a fugit apoi de la locul faptei. Când credea că va trebui să cheltuiască mii de dolari pentru a o repara, tânărul a găsit însă un bilet lăsat de un copil de clasa a șasea, în care a aflat cum a ajuns să îi fie avariată mașina, scrie CNN.

Andrew Sipowicz, student la Colegiul Canisius, din New York, spune că și-a verificat mașina după ce colegul său de cameră i-a spus că un autobuz a oprit lângă ea. Tânărul și-a găsit autoturismul lovit pe partea șoferului, însă a descoperit și un bilețel în care i se povestea ce s-a întâmplat.

„Dacă te întrebi ce s-a întâmplat cu mașina ta. Autobuzul 449 ți-a lovit mașina. Oprește aici în fiecare zi pentru a mă lăsa pe mine. A vrut să tragă pe dreapta, dar nu a avut loc să se strecoare și a lovit mașina. A lovit și a fugit”, scrie în bilețelul anonim, lăsat de un copil de clasa a 6-a.

Copilul s-a întors la locul accidentului pentru a lăsa biletul, în care și-a cerut scuze pentru incident și chiar i-a desenat șoferului cum s-a petrecut accidentul.

Sipowicz a publicat pe contul său de Twitter o imagine cu mașina sa lovită și una cu bilețelul primit. Postarea sa a fost apreciată de peste 750.000 de ori. „Felicitări elevului anonim de clasa a 6-a care m-a scutit de plata câtorva mii de dolari. Autobuzul nu este desenat în mărime naturală”, a scris tânărul pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El mai spune că s-a calmat atunci când a descoperit bilețelul și că acum îi vine să râdă când își amintește de pățania prin care a trecut. Studentul a sunat la compania care gestionează autobuzele și a reușit să își repare mașina cu ajutorul reprezentanților companiei, care îi vor deconta prin asigurare toate cheltuielile.

Tânărul adaugă că a fost căutat de un profesor de la o școală din apropiere, care ar fi recunoscut scrisul copilului și l-ar fi identificat. Elevul cu spirit civic va primi un premiu pentru gestul său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri