Nou deces inexplicabil în lumea K-pop. Artistul avea doar 28 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Kim Jeong-hwan
FOTO: Instagram

Kim Jeong-hwan, cunoscut ca Yohan în Coreea de Sud, component al trupei de K-pop TST, a murit la 28 de ani, anunțul fiind făcut de casa de producție KJ Entertainment.

„Ne pare rău să vă aducem la cunoștință cea mai nefericită veste. Pe 16 iunie, componentul trupei TST Yohan a părăsit această lume. Familia lui Yohan este în doliu”, este anunțul casei de producție. Cauza decesului nu a fost anunțată, relatează The Guardian.

Yohan a intrat în lumea K-pop în 2013, cu trupa NOM (No Other Man), iar în 2017 a intrat în trupa TST cu care a cucerit topurile din Coreea de Sud.

Al treilea deces inexplicabil în lumea K-pop

În ultimele luni, alți trei artiști celebri din Coreea de Sud au murit, motiv pentru care în această țară au pornit dezbateri aprinse despre presiunea intensă pe care reţelele de socializare o exercită asupra artiştilor.

Cultura pop sud-coreeană, care proiectează o imagine pozitivă atât pe scenă, cât şi pe ecran, a fost umbrită recent de o serie de decese premature şi anchete criminalistice care au scos la iveală latura întunecată a acestei industrii.

În luna decembrie, actorul Cha In-ha (27 de ani) a fost găsit decedat în locuinţa sa. Vestea morţii sale a survenit la scurt timp după ce cântăreaţa K-pop Goo Hara (28 de ani) a decedat în condiții similare. Vedeta fusese ţinta unor atacuri personale pe reţelele de socializare.

În luna octombrie a anului trecut, un alt star K-pop, Sulli, fostă componentă a trupei de fete f(x), a fost găsită moartă, iar autorităţile cred că ar fi fost vorba despre o sinucidere. Sulli (25 de ani) luase atitudine publică împotriva hărţuirii în mediul online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri