Nou scandal pentru primarul din Toronto. El recunoaște că era extrem de beat într-o înregistrare video

Data publicării:
rob ford

 

În imagini, controversatul primar pare a fi în stare de ebrietate şi face o serie de ameninţări cu moartea, relatează Mediafax.

„Eram extrem, extrem de beat", a admis primarul din Toronto.

În urmă cu două zile, Rob Ford a recunoscut că a consumat crack, un derivat al cocainei, însă a dat asigurări că nu este dependent. „Da, am fumat crack-cocaină. Dar nu sunt dependent. Dacă am încercat? Probabil într-una dintre beţiile mele nebuneşti", a declarat primarul Ford.

„Am făcut greşeli. Ce pot face acum este să îmi cer scuze şi să merg înainte", a spus primarul într-o conferinţă de presă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rob Ford a prezentat scuze pentru „erori", anunţând că nu va demisiona, în pofida scandalului declanşat de o înregistrare video în care pare a consuma droguri. „Prezint scuze sincere familiei mele, cetăţenilor şi contribuabililor acestui oraş frumos, inclusiv colegilor din Consiliul municipal", a declarat Rob Ford la postul de radio Newstalk 1010.

Săptămâna trecută, poliţia din Toronto a transmis justiţiei un dosar de 500 de pagini şi înregistrări video confiscate în iunie. În una dintre înregistrări, primarul apare în timp ce se pregătea să fumeze o pipă într-o casă cunoscută pentru consumul de crack, un derivat al cocainei. „Nu sunt dependent de crack, nu sunt dependent de niciun drog", a dat asigurări primarul Rob Ford, în vârstă de 44 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri