Noua etichetă de zbor. Trei companii aeriene americane le cer pasagerilor să poarte măști în timpul călătoriilor

Data publicării:
Un avion zboara la mica altitudine, pregatindu-se de aterizare
OMS critică transportatorii aerieni pentru că cer prețuri „scandaloase” pentru transportul echipamentelor medicale. FOTO: Getty Images

Trei companii aeriene americane le vor cere pasagerilor să poarte măști în timpul zborurilor, potrivit Time Magazine. Delta Air Lines, American Airlines și United Airlines au impus o nouă măsură de siguranță pentru a împiedica răspândirea noului virus, stabilind astfel și o nouă etichetă de zbor.

"Luăm în serios recomandările Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor pentru protecția pasagerilor", a declarat joi Bill Lentsch, reprezentantul companiei Delta Airlines. "Credem că această schimbare va oferi clienților și angajaților un confort suplimentar atunci când călătoresc cu noi".

Cele trei companii americane vor urma exemplul JetBlue Airways, care va impune obligativitatea purtării măștilor începând cu data de 4 mai. În schimb, Southwest Airlines va oferi măști doar pasagerilor care doresc să le poarte.

Statele Unite, cu peste un milion de cazuri diagnosticate de COVID-19, numără aproape o treime din totalul cazurilor înregistrate oficial în 195 de ţări şi teritorii de pe glob. De la începutul pandemiei, bilanţul deceselor în SUA a ajuns la 62.906.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri