O actriță riscă 5 ani de închisoare din cauza rochiei purtate. E acuzată de „răspândirea depravării”

Data actualizării: Data publicării:
rania youssef

O cunoscută actriță din Egipt a fost audiată timp de patru ore de procurori, miercuri, și este anchetată pentru o rochie pe care a purtat-o săptămâna trecută, la un festival de film din Cairo, relatează ABC News.

Rania Youssef, o actriță celebră în Egipt, a fost dată în judecată de către un grup de avocați care o acuză de „depravare”, de răspândirea imoralității și de seducerea minorilor, totul din cauza ținutei pe care aceasta a purtat-o.

Actrița a sosit la festivalul de film îmbrăcată într-o rochie semi-transparentă, considerată prea indecentă. Procesul va avea loc pe 12 ianuarie și, dacă va fi găsită vinovată, Rania Youssef riscă până la 5 ani de închisoare.

Actrița Rania Youssef riscă până la 5 ani de închisoare din cauza rochiei purtate la festivalul de film din Cairo.
Foto: Hepta

După ce și-a cerut scuze public pentru ținuta sa, grupul de avocați a renunțat la proces. Însă investigația demarată de procurori continuă.

„În acest moment, plângerea nu mai poate fi retrasă. Investigația a fost deschisă de procurori deja”, a declarat actrița.

Unul dintre avocații care au reclamat-o pe femeie nu este la primul caz de acest gen. El are la activ mii de reclamații depuse pentru a conserva „moralitatea în public”.

Citește și ”Ce suntem obligați să facem pentru următorul veac românesc”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri