O analiză ADN a demonstrat că Julio Iglesias are un fiu în vârstă de 40 de ani, în Valencia

Data publicării:
Julio-Iglesias

O analiză ADN a demonstrat că interpretul spaniol Julio Iglesias are un fiu în vârstă de 40 de ani, în Valencia, informează El Pais.

Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias are un fiu, în Valencia, în vârstă de 40 de ani, notează News.ro.

Surse apropiate firmei de avocatură au confirmat pentru agenţia de presă Efe că este vorba despre un bărbat care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, încercare ce a eşuat din cauza deficienţelor procedurale.

Mama lui a avut o relaţie cu interpretul spaniol, în urma căreia a rămas însărcinată şi, după mulţi ani, bărbatul a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Analiza ADN a fost realizată în Miami şi rezultatul ei va fi anexat procesului.

Caracterul „legal şi eficient al probei biologice, alături de procentul mare rezultat, va fi prezentat laolaltă cu restul documentelor”, a transmis firma de avocatură, privind procesul de stabilire a paternităţii.

Osuna este un birou de avocatură specializat în acest tip de cazuri, între care se numără şi cel al toreadorului Manuel Díaz, care a demonstrat că este fiul lui Manuel Benítez, supranumit „El Cordobés”.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat 60 de albume de studio, care s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial. A fost recompensat cu un premiu Grammy, în 1988, şi a colaborat, între alţii, cu Diana Ross, Willie Nelson, Frank Sinatra şi Luciano Pavarotti. Din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri