Galerie Foto O bucată din Galesnjak, insula în formă de inimă din Croația, este scoasă la vânzare

Data publicării:
Heart shaped island of Galesnjak in Zadar archipelago aerial view, Dalmatia region of Croatia
Insula Galesnjak. Sursa foto: Profimedia Images

O bucată din insula croată în formă de inimă din Marea Adriatică denumită de turiști "Insula Dragostei" este scoasă la vânzare, scrie Reuters.

Insula nelocuită Galesnjak din Canalul Pasman este una dintre cele mai faimoase insule croate și un teren de mari dimensiuni este oferit spre vânzare persoanelor private sau dezvoltatorilor imobiliari.

Insula Galesnjak. Sursa foto: Profimedia Images
Insula Galesnjak. Sursa foto: Profimedia Images

"Peste un milion de fotografii sunt realizate în fiecare an pe insulă și în împrejurimile ei", spune Silvestro Kardum, reprezentant al proprietarului lotului de 40.000 de metri pătrați scos la vânzare.

Insula are o suprafață totală de 142.000 de metri pătrați și prețul lotului de 40.000 de metri pătrați este de 13 milioane de euro.

Pe insula Galesnjak nu sunt hoteluri sau restaurante, dar multe celebrități vin cu iaht-urile în fiecare vară.

"Beyonce și-a organizat petrecerea de 39 de ani pe insulă și vine aici câteva zile sau săptămâni în fiecare an, Michael Jordan a fost aici anul trecut, la fel și Jeff Bezos, nu ducem lipsă de celebrități", spune Silvestro Kardum.

Reprezentatul vânzătorului spune că proprietarul intenționează să investescă banii în zonă și că potențiali clienți pentru teren sună zilnic.

În 2019, cercetătorii de la Departamentul de Arheologie al Universității din Zadar au descoperit semne că insula a fost locuită încă de acum 7.000 de ani.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri