O chiriașă l-a ucis pe proprietarul locuinței cu ciocanul când acesta a aflat ce făcea femeia

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu masca insotita de doi politisti
O chiriașă l-a ucis pe proprietarul locuinței cu ciocanul FOTO: captură video NBC News

O femeie din statul Massachusetts, SUA, a fost arestată și este acuzată de crimă, după ce l-a ucis pe proprietarul locuinței în care stătea în chirie, când acesta a aflat că i-a furat peste 40.000 de dolari, falsificând cecuri bancare cu numele lui.

Xiu Fang Ke, de 43 de ani, a fost arestată și trimisă în judecată miercuri, în cazul morții lui Leonard Garber, de 65 de ani. Femeia l-ar fi bătut cu ciocanul pe Garber până acesta a murit și i-a înfășurat cadavrul într-o perdea, când acesta a aflat că a falsificat cecuri pe numele lui și i-a furat din conturi peste 40.000 de dolari, spun anchetatorii, potrivit NBC News.

Garber a fost dat dispărut de familie luni, iar poliția din Newton a trimis un echipaj la locuința lui, dar nu l-a găsit. Pentru că existau îngrijorări mari legate de starea lui de sănătate, poliția s-a întors a doua zi la casa bărbatului și atunci i-a descoperit cadavrul învelit în perdea și acoperit cu materiale de construcție și alte obiecte voluminoase.

În urma anchetei s-a stabilit că Garber și Ke „au petrecut timp împreună” și că femeia a furat cei peste 40.000 de dolari din conturi falsificându-i semnătura. Garber a aflat de furt și ar fi confruntat-o pe Ke, iar ea „l-ar fi lovit și ucis și apoi a încercat să ascundă cadavrul”.

Poliția a verificat conturile bărbatului și imaginile de pe camera de supraveghere din casă stabilind că femeia a fost singura care l-a vizitat în zilele dinaintea descoperirii cadavrului.

Potrivit procurorilor, Ke a fost chiriașa lui Garber în altă locuință pe care o deținea acesta. Dusă la audieri, ea și-a recunoscut fapta.

„În timpul interogatoriului, inculpata a recunoscut că a furat cecuri de la Leonard Garber și că l-a ucis”, a declarat procurorul adjunct Julie Kunkel în fața instanței.

Anchetatorii au stabilit că femeia avea datorii mari la jocurile de noroc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri