O companie oferă un salariu de aproape 80.000 de dolari anual unei persoane care să mănânce bomboane

Data actualizării: Data publicării:
bomboane
O companie oferă un salariu de aproape 80.000 de dolari anual unei persoane care să mănânce bomboane. FOTO. Candy Fun House Facebook

O companie canadiană pune la bătaie un post de "șef al bomboanelor", pentru care oferă un salariu anual de 78.000 de dolari (100.000 de dolari canadieni). Cel care va fi ales va lucra de la domiciliu și va avea ca sarcină să conducă ședințele consiliului administrativ și să guste dulciurile.

Candy Funhouse este un retailer online de produse de cofetărie, cu sediul în apropiere de Toronto, care vinde printre altele batoane de ciocolată și bomboane gumate, scrie CNN.

Câteva mii de candidați au aplicat deja pentru acest post, al cărui anunț a fost postat pe Linkedin în iulie, a declarat directorul executiv Jamal Hejazi. El a spus că a fost surprins de numărul de aplicații inedite unele tematice, cum ar fi "biletul de aur", o referință la filmul "Willy Wonka și fabrica de ciocolată", dar și de videoclipurile în care unele familii se ofereau să împartă sarcinile de degustare și salariul.

Candy Funhouse este condusă de mai mulți frați cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care au crescut în zonă și ai căror părinți dețineau magazine de gogoși și un restaurant local.

"Fratele meu Mo, un împătimit al bomboanelor, a fondat-o în 2018, iar mama mea a fost angajatul nr. 2", a spus Hejazi.

Hejazi a spus că ulterior s-a alăturat și el companiei, iar apoi au venit o soră mai mică și un frate.

Familia anunță o strategie diferită față de alți concurenți online și de mare succes, cum ar fi Mars, Hershey și Amazon, și speră să se diferențieze prin faptul că nu vor impune comenzi minime: "Vom vinde chiar și o acadea".

Vânzările în 2021, stimulate substanțial de pandemie, au fost "puțin sub 15 milioane de dolari. Nu glumesc", a spus Hejazi.

Familia deține un pachet de 90% din acțiuni.

Compania a spus că poziția de "ofițer șef al bomboanelor" se adresează  candidaților cu vârste peste cinci ani, situație în care ar fi nevoie de permisiunea părinților. Mulți părinți și-au filmat copilul completând cererea și au postat-o ​​online. Hejazi a respins comentariile de pe rețelele sociale care susțin că cel care va ocupa acest post va fi obligat să mănânce 3.500 de bomboane pe lună. "Ar fi 117 pe zi, ceea ce e prea mult", a spus Hejazi.

Compania are 340.000 de urmăritori pe Instagram și trei milioane pe Tik-Tok.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri