O familie din India a economisit bani timp de zece ani pentru a cumpăra un frigider

Data publicării:
Capture-1

Trei sferturi din populaţia lumii are un frigider, iar acum, din această categorie face parte şi Santosh, un croitor indian. Bărbatul trăieşte unul dintre cele mai frumoase momente ale vieţii sale, fiindcă a reuşit ce-şi propusese în ultimii ani - să-i cumpere soţiei sale un astfel de aparat.

„Sunt croitor, dar uneori lucrez cu jumătate de normă şi într-o fabrică. Atunci când găsesc de lucru, câştig aproximativ 3-4 dolari pe zi”, spune Santosh Chowdhury, croitor.

Bani insuficienţi, aşadar, pentru a putea cumpăra un frigider. Aşa că indianul a făcut economii în ultimii zece ani, după care a mers la un magazin de electrocasnice din Calcutta. A fost întâmpinat de toţi sătenii, dornici să vadă minunea. Iar soţia sa a oficiat chiar o mică ceremonie religioasă, înainte să bage aparatul în priză.

„Sunt extrem de fericită! Visam la asta de mai mulţi ani. Mulţi vecini vor să-şi depoziteze mâncarea în frigiderul nostru, iar eu de-abia aştept să beau apă rece în timpul verii”, spune Sushom Chowdhury, soţia lui Santosh.

Femeia mărturiseşte că frigiderul le-a schimbat viaţa. De acum încolo, ea nu trebuie să mai gătească zilnic, iar timpul care îi rămâne îl va folosi pentru a-l ajuta pe soţul său la croitorie. Lucru care înseamnă mai mulţi bani pentru această familie săracă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri