O femeie a aflat din întâmplare, după 38 de ani, că a plecat de la spital cu un alt bebeluș. Soarta tragică a copilului ei biologic

Data publicării:
babymixup2familyreunion
Foto: televiziunea braziliana EPTV

O femeie din Brazilia a aflat după 38 de ani, din pură întâmplare, că bebelușul pe care l-a luat acasă de la spital, după ce a născut, nu era copilul ei.

babymixup2familyreunion
Foto: EPTV

Descoperirea a fost făcută după ce bărbatul pe care îl considera fiul ei a făcut un test ADN și a aflat că cei pe care îi numea părinți nu au nicio legătură de sânge cu el, scrie The Sun. Acesta a hotărât să apeleze la testul genetic pentru că i se părea că nu seamănă deloc cu părinții lui.

Tânărul a mărturisit că toată viața i s-a spus că nu seamănă deloc cu părinții lui, iar acest lucru l-a deranjat, așa că a decis să apeleze la un test ADN pentru a pune capăt zvonurilor răutăcioase. Însă în loc să-l liniștească, rezultatul i-a confirmat cel mai negru scenariu.

La fel de mare a fost șocul și pentru femeia care l-a crescut. Aceasta a contactat spitalul unde a născut și a cerut documente din arhiva instituției. Așa și-a găsit fiul adevărat, pe Noel. Din păcate, a aflat și că acesta a murit în urmă cu 37 de ani, la vârsta de numai 1 an.

Părinții lui Romualdo, în schimb, trăiau la doar câțiva kilometri depărtare de bărbat, în același oraș din Brazilia. Bărbatul de 38 de ani a aflat astfel că are nu mai puțin de 8 frați și 18 nepoate și nepoți.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri