O femeie a fost arestată pe plajă, în Spania, după ce a ieșit în larg să facă surf chiar dacă era infectată cu coronavirus

Data publicării:
O femeie a fost arestată pe plajă, în Spania, după ce a ieșit în larg să facă surf chiar dacă era infectată cu coronavirus
Foto: captură video

A ignorat faptul că e infectată cu coronavirus și a ieșit în larg să facă surf. E povestea unei femei din Spania, aflată în autoizolare.

Fost salvamar de profesie, ea și-a luat placa de surf și s-a aruncat în valuri. A fost observată, însă, de foștii săi colegi, care au anunțat poliția. Situația nu s-a rezolvat odată cu sosirea forțelor de ordine, fiindcă polițiștii au încercat minute bune să o convingă să iasă din apă.

Femeia a cedat până la urmă insistențelor și a fost încătușată imediat. Pentru gestul ei necugetat va primi o amendă de 6.000 de euro. Sancțiunea ar putea ajunge la 100.000 de euro dacă se va stabili că a îmbolnăvit pe cineva în timpul petrecut afară din casă.

Spania este cea mai afectată țară europeană de pandemie, depășind 500.000 de cazuri COVID. De la începerea pandemiei, statul cu 47 de milioane de locuitori a înregistrat 525.549 de cazuri, reprezentând o cifră, comparativ cu numărul populaţiei sale, de două ori mai mare decât cea a Franţei sau a Italiei, potrivit unui calcul realizat de AFP pe baza datelor publicate.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri