Video O femeie a sărit în cușca leului, la Zoo. Gestul neașteptat pe care l-a făcut acolo

Data publicării:
femeie leu
Foto: Instagram

O femeie a intrat în cușca leului de la Grădina Zoologică din Bronx, în timp ce era filmată de o altă persoană. Videoclipul a ajuns viral pe internet.

Reprezentații grădinii zoologice spun că femeia a încălcat legea după ce a s-a suit pe gard și a sărit în cușca leului, iar incidentul putea duce la „răni serioase sau chiar la moarte”, potrivit CNN.

Femeia a fost văzută în timp ce i-a făcut cu mâna felinei și ce a dansat, în timp ce se afla în cușcă. Ea nu pare speriată sau îngrijorată, chiar dacă leul se apropie puțin de ea. Mai mulți vizitatori ai grădinii zoologice, inclusiv copii, au fost martori la eveniment. Nimeni nu a sunat la poliție astfel că nicio persoană nu a fost sancționată încă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Responsabilii de la Grădina Zoologică din Bronx au făcut plângere la poliția din New York.

Momentan nu este clar cum a reușit femeia să escaledeze gardul sau cât de mult a stat acolo. Nici femeie și nici felina nu au fost rănite în timpul incidentului.

Redactor: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri