O femeie a schimbat numele copilului, în vârstă de doi ani, pentru că un tatuator i-a greșit numele

Data publicării:
greseala nume copil tatuaj kelvin

O femeie şi-a redenumit fiul, după ce artistul tatuator care îi făcuse un tatuaj cu numele acestuia a făcut o greşeală de scriere, scrie Agerpres.

Johana Sandstrom şi-a dat seama că numele fiului său fusese scris greşit doar după ce a ajuns acasă. Femeia nu a stat însă pe gânduri şi a venit cu o soluţie inventivă şi nedureroasă: a schimbat numele băiatului.

Femeia îi ceruse unui artist local din Kyrkhult, Suedia, să-i inscripţioneze numele celor doi copii ai săi pe braţ, însă atunci a revenit acasă, ea a observat că pe braţ îi fusese tatuat "Kelvin" în loc de "Kevin", în pofida faptului că i se dăduse posibilitatea să vadă felul în care va arăta tatuajul înainte de a fi inscripţionat.

Johana s-a întors la salonul de tatuaje pentru a fi remediată greşeala, însă artistul i-a spus răzând că nu se mai putea face nimic, în afară de a-i da banii înapoi.

După ce a descoperit că ar fi nevoie de mai multe tratamente pentru a îndepărta tatuajul, Sandstrom şi soţul ei au optat să schimbe numele fiului lor, realizând că acesta va avea un nume unic - şi a promis totodată să verifice de „10.000 de ori” înainte să îşi făcă un tatuaj în onoarea fiicei sale Freja, al treilea copil al cuplului. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri