O femeie a sunat la poliție și a spus că își bănuiește fiul de 19 ani de crimă: „E în casă, nu-l pot lăsa să plece”

Data actualizării: Data publicării:
tanar cu barba
Joshua Delbono FOTO: Poliția Somerset

Un adolescent a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unui elev, după ce propria mamă l-a predat autorităților suspectând că a făcut ceva rău.

Joshua Delbono, de 19 ani, a fost găsit vinovat de uciderea lui Charley Bates, de 16 ani, în Somerset, Anglia, în seara de 31 iulie 2022. Potrivit sentinței, el va sta cel puțin 21 de ani la închisoare, pentru că abia după această perioadă va putea să ceară eliberarea condiționată, potrivit Sky News.

Delbono l-a înjunghiat cu cuțitul pe Charley Bates de mai multe ori, într-o parcare din orașul Radstock. Adolescentul a fost declarat mort la 30 de minute după agresiune.

Delbono a fugit de la locul crimei și s-a dus pe malul unui lac unde a ars hainele pe care le purtase în timpul agresiunii.

În dimineața zilei următoare, polițiștii au primit un apel telefonic de la mama lui Delbono. Femeia a spus că își suspecta fiul că a omorât pe cineva. „Acum este în casă, nu-l pot lăsa să plece nicăieri... Este aici. I-am spus că trebuie să sun la poliție”, a spus femeia la telefon, adăugând că este îngrozită de ce s-a întâmplat.

Femeia i-a dat apoi telefonul fiul ei, care a recunoscut că a înjunghiat pe cineva, dar că a făcut-o pentru a proteja pe cineva.

Joshua Delbono a fost arestat pentru crimă în aceeași zi. Săptămâna aceasta el și-a aflat sentința

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri