O femeie aflată la închisoare pentru că și-a amenințat cu moartea colegii a complotat să-și ucidă toată familia. Ce sumă a oferit

Data publicării:
femeie bruneta
Tureygua Inaru FOTO: Osceola County Jail

O femeie aflată la închisoare pentru că și-a amenințat cu moartea colegii de serviciu este acuzată că, de după gratii, a încercat să angajeze un asasin care să-i ucidă familia pentru moștenirea de 2 milioane de dolari.

Tureygua Inaru, de 29 de ani, din Orlando, SUA, se află în spatele gratiilor din decembrie, după ce a fost închisă pentru că și-a amenințat cu moartea colegii de la Disney. Acum, ea a fost acuzată că a complotat ca să-și ucidă părinții și bunicii, că a recrutat colegi deținuți în acest sens, spun anchetatorii, potrivit CBS News.

Șeriful Marco Lopez a declarat că Inaru a vorbit cu doi deținuți și le-a spus că părinții ei sunt bogați și că va primi o moștenire de 2 milioane de dolari la moartea lor. Ea le-a oferit câte 50.000 de dolari pentru fiecare membru al familiei ucis.

De asemenea, potrivit anchetei, tânăra l-a urmărit prin intermediul rețelelor sociale pe procurorul Peter Francis Donnelly, cel care s-a ocupat de cazul ei, pentru că dorea să-l facă să „sufere”. De asemenea, le-a spus colegilor deținuți că plănuise să-l omoare și pe acesta.

Inaru le-a mai spus colegilor de după gratii că în cazul în care nu ar reuși să găsească pe cineva care să-i ucidă familia, ar fi fericită să „o facă singură”.

În loc să accepte oferta lui Inaru, colegii au denunțat-o.

Anchetatorii au stabilit că femeia a plănuit în amănunt uciderea membrilor familiei, gândindu-se că cel mai bine ar fi ca aceștia să pară că au fost victimele unui jaf ratat. A pus la punct toate detaliile încă din primele zile de detenție.

După ce a fost denunțată, biroul șerifului a trimis în celula femeii un detectiv sub acoperire care s-a dat drept un deținut, care s-a arătat interesat de oferta ei.

Săptămâna aceasta, Tureygua Inaru a fost acuzată că a complotat pentru uciderea membrilor familiei și a procurorului. Donnelly a spus că, după ce a fost urmărit pe rețelele sociale și pe e-mail, a fost „forțat să-și schimbe obiceiurile și stilul de viață”.

La audieri, Inaru a susținut că membrii familiei au abuzat-o sexual, însă una din rude a spus că fabulează și că este de părere că „are nevoie de ajutor pentru probleme de sănătate mintală”.

Cererea de eliberare pe cauțiune a fost respinsă și Inaru va rămâne în închisoare cel puțin până în luna mai, când are loc următoarea audiere.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri