O femeie bolnavă de Covid-19 și nevaccinată a murit după ce a născut, înainte de a-și cunoaște fiica. Apelul făcut acum de soțul ei

Data publicării:
mire si mireasa cu pahare de sampanie in mana
Samantha și Josh Willis FOTO: Facebook/ Josh Wills

O femeie din Irlanda de Nord a murit de Covid-19, la câteva zile după ce a născut o fetiță, dar înainte să o poată strânge în brațe. Femeia era nevaccinată, iar acum soțul ei devastat de durere îi îndeamnă public pe oameni să nu mai întârzie administrarea vaccinului.

Samantha Willis, 35 de ani, din Derry, în Irlanda de Nord, a murit vinerea trecută la spitalul Altnagelvin, înainte să-și cunoască fetița nou-născută, Eviegrace, potrivit BBC. Mai avea acasă alți trei copii. Soțul ei, Josh Willis, îi îndeamnă acum pe alții să-și facă vaccinul, ca să nu treacă prin coșmarul pe care îl trăiește el acum.

Scriind pe Facebook despre pierderea soției, Josh spune că tocmai a trăit „cea mai proastă zi din viața mea”.

Nu m-am gândit niciodată că voi scrie ceva de genul asta în anii următori. Astăzi a fost cea mai proastă zi din viața mea. Am pierdut-o pe dragostea vieții mele, Samantha, din cauza Covid-19. În timp ce era în spital, ea a născut ultimul membru al familiei, o fetiță pe care nu a cunoscut-o niciodată sau pe care a ținut-o în brațe. Mă voi asigura că Eviegrace va ști totul despre mama, pe care nu o va cunoaște niciodată”, este o parte a mesajului în care Josh mai spune despre soția lui că a fost „o persoană minunată, iubitoare și grijulie și ea a fost super-eroul nostru în ultimele câteva săptămâni”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îndemnându-i pe alții să se vaccineze, Josh a scris pe Twitter: „Am petrecut ore în Terapie Intensivă cu soția mea care a murit. Este real, cifrele sunt reale... Vaccinați-vă, astfel încât voi și familia voastră să nu trebuiască să treceți prin ceea ce am trecut eu.

În timp ce scriu asta, o pun pe ea, de 35 de ani, nevaccinată, într-un sicriu”.

Samantha Willis a fost înmormântată luni și în aceeași zi fetița ei a fost botezată.

În iulie, în Marea Britanie, 99% dintre femeile însărcinate internate în spital cu Covid-19 nu erau vaccinate.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri