Video O femeie care s-a trezit cu un șarpe veninos în camera de hotel a folosit un aspirator pentru a-l captura

Data publicării:
Un prinzător de șerpi îndepărtează un șarpe de mici dimensiuni dintr-un aspirator, în Australia, pe 4 mai 2023.
Șarpele care intrase într-o cameră de hotel a fost prins cu ajutorul unui aspirator. Foto: Facebook/captură video

O femeie din Australia, care se afla în vacanță într-un complex turistic din Hervey Bay, alături de soțul ei, a folosit un aspirator pentru a captura un șarpe veninos de mici dimensiuni care intrase în camera ei de hotel.

Inițial, soțul femeii a apelat la Drew Godfrey, un prinzător autorizat de reptile, pentru ca acesta să vină să îndepărteze șarpele.

Însă înainte ca specialistul să se pună în mișcare, femeia a luat un aspirator și a aspirat șarpele din specia Demansia psammophis, blocând apoi țeava, pentru ca reptila să nu poată ieși.

"M-a sunat înapoi repede și mi-a zis să nu-mi mai fac griji, pentru că soția lui l-a aspirat", a povestit prinzătorul de șerpi, potrivit upi.com.

"Le-am explicat că șarpele face parte dintr-o specie protejată și că ar fi crud și ilegal să-l lase acolo. Au înțeles", a declarat Drew Godfrey.

Acesta s-a deplasat până în camera de hotel și a scos șarpele din sacul aspiratorului. Bărbatul a filmat scena și a postat-o pe contul său de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Când crezi că le-ai văzut pe toate, la slujba ta, cineva te sună și îți spune că soția lui a aspirat un șarpe", a comentat acesta pe rețeaua de socializare.

Godfrey spune că șerpii din această specie au un venin slab, efectul unei mușcături fiind comparabil cu cel al unei înțepături de albină.

"Șarpele a scăpat nevătămat, doar puțin prăfuit și confuz", a spus Godfrey. "Mă bucur că este liber", a adăugat el.

Șarpele a fost eliberat în natură, în apropiere de complexul hotelier.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri