O femeie care și-a înscenat moartea după o fraudă de 1 milion de euro a fost dată de gol de pudelul său

Data actualizării: Data publicării:
caine pudel
Foto: Profimedia Images

O femeie din Germania a fost arestată de poliția spaniolă pe insula Mallorca, fiind suspectată că ar fi deturnat aproximativ 1 milion de euro de la firma germană de energie solară la care lucra. Femeia a fost dată de gol de câinele său, un pudel de talie mare, scrie BBC.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, era director regional al companiei cu sediul în Germania și locuia în Mallorca. După ce a deturant fondurile, aceasta și-a schimbat numele și locuința, iar părinții săi au prezentat un certificat de deces atunci când a fost chemată în instanță.

Potrivit certificatului, aceasta ar fi murit într-un accident de mașină în Rostock, în martie 2020.

Compania pentru care lucra nu a crezut că documentul este unul real, motiv pentru care a angajat un detectiv privat care a ajuns la concluzia că femeia de 47 de ani ar putea locui în continuare pe insulă, sub o nouă identitate. 

În cele din urmă, un pudel uriaș l-a condus pe detectiv la noua locuință a femeii. Întrucât acești câini sunt foarte rari pe insulă, detectivul a observat un bărbat care plimba un câine asemnător cu cel cu care femeia avea în trecut poze pe rețelele sociale. 

Detectivul a descoperit noua locuință a femeii și a informat poliția. Aceasta tăria într-o cabană de lux din Santa Ponça. Femeia este acum eliberată pe cauțiune și ar fi recunoscut că și-a falsificat propria moarte.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri