O femeie din Israel a căzut dintr-un avion în mișcare. Cum a fost posibil incidentul

Data actualizării: Data publicării:
avion budapesta

O israeliancă este în stare gravă după ce a căzut dintr-un avion de pasageri, în timpul unei evacuări haotice, provocate de un fum pătruns la bordul aeronavei, scrie The Times of Israel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dikla Abitbul, în vârstă de 38 de ani, din orașul israelian Lod, se întorcea dintr-o vacanță de cinci zile din Budapesta, când în avionul în care tocmai se îmbarcase a pătruns un fum dens.

Aeronava, Boeing 737, plină cu pasageri abia se pusese în mișcare pe pistă, când prin sistemul de aer condiționat începuse să intre fum de afară, care nu reprezenta un pericol pentru oameni.

Deși pilotul i-a asigurat pe pasageri de mai multe ori să stea calmi, pe scaune, aceștia s-au speriat și s-au ridicat de pe scaune. Pentru a stabili ordinea, echipajul a deschis ușile de urgență ale avionului aflat în mișcare pentru ca oamenii panicați să coboare.

În agitația momentului, femeia a ratat toboganul gonflabil și a căzut din avion, pe ciment, fie din cauza curentului produs de motoarele avionului, fie a fost împinsă din greșeală de un alt pasager, spune mama ei.

Dikla este internată la un spital în Budapesta, iar starea ei gravă. Pe lângă multiplele lovituri în zona capului, femeia are o mână câteva coaste rupte.

Ceilalți pasageri au fost preluați după opt ore de la incident de un alt avion care i-a dus la destinație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri