O femeie din Rusia a comandat uciderea propriei fiice pentru că voia să-i moștenească apartamentul

Data actualizării: Data publicării:
politist langa o masina de politie in rusia
O femeie din Rusia a comandat uciderea propriei fiice pentru că voia să-i moștenească apartamentul FOTO: Shutterstock

O femeie de 67 de ani, din Krasnoyarsk, Rusia, este acuzată că a comandat uciderea propriei fiice, în vârstă de 48 de ani, pentru a-i putea moșteni apartamentul.

Potrivit anchetatorilor, pensionara a vorbit despre intențiile ei cu un apropiat care i-a spus că știe pe cineva care ar putea să o ajute. Pe 19 aprilie 2023, această cunoștință a intermediat o întâlnire între femeie și potențialul asasin într-un parc de pe strada Odesskaya, în timpul căreia au discutat detaliile și metoda de comitere a crimei. Femeia ar fi promis că îi va plăti ucigașului 80.000 de ruble, adică în jur de 1.040 de dolari, odată ce acesta va prezenta dovezi ale comiterii crimei, potrivit The Jerusalem Post.

Dar în loc să-i omoare fata, presupusul ucigaș - un bărbat din localitate - a mers direct la poliție și a denunțat-o pe femeie. Pentru a aduna probele necesare unei condamnări, polițiștii i-au cerut bărbatului să joace în continuare rolul asasinului și chiar l-au ajutat să pună în scenă crima. După ce au anunțat-o pe victimă cu privire la intențiile mamei sale, polițiștii i-au cerut un obiect personal, pe care „asasinul” să-l poată prezenta drept dovadă a morții ei.

Pe 3 mai, „asasinul”, sub coordonarea anchetatorilor ruși, a informat-o pe „mama iubitoare” că a dus la bun sfârșit misiunea, că i-a omorât fiica înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuțit. I-a dat femeii geanta fiicei, cu toate documentee și obiectele personale drept dovadă. În aceeași zi, femeia i-a transferat cele 80.000 de ruble promise în cont.

După transfer, având la dosar toate probele necesare, poliția a arestat-o pe mamă, fiind acuzată de tentativă de asasinat.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri