O femeie din SUA s-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont, bani pe care o bancă i-a transferat dintr-o eroare. După ce i-a trecut șocul provocat de surpriza neașteptată, Ruth Balloon, din Dallas, Texas, a decis ce trebuie să facă cu banii.

Femeia a povestit că îşi terminase tura la magazinul de încălţăminte unde lucrează, când s-a gândit să verifice soldul cardului. Nu i-a venit să creadă când a văzut suma afişată. „Speram că cineva chiar ne-a dăruit aceşti bani”, a mărturisit ea, potrivit LadBible.

Primul gând care i-a trecut prin minte după aflarea veştii a fost să respire adânc şi să îl sune pe soţul ei.

Acesta a contactat imediat reprezentanţii băncii, Legacy Texas, şi s-a interesat despre depunerea care era în mod evident prea mare ca să fie adevărată. Banca a confirmat că este vorba de o greşeală de preluare a datelor şi a retras imediat banii.

Am fost milionari. Am o captură de ecran care dovedeşte asta, aşa că o pot spune cu voce tare. E o poveste pe cinste”, a spus femeia. A adăugat că n-ar fi putut păstra bani care nu-i aparţin, deşi acum speră ca banca să ofere o răsplată pentru gestul său. „Un premiu de mulţumire nu ar prinde rău deloc, ştiţi? Pentru că am fost un client exemplar şi i-am anunţat cât de repede am putut”, a mai zis ea.

Banca a explicat că eroarea s-a produs din cauza introducerii greşite a unor date.