O femeie și-a dat la schimb fiica pentru o mașină veche

Data actualizării: Data publicării:
800px-90-91_Plymouth_Laser
Sursa: Wikipedia.org

O femeie din Thomasville, Carolina de Nord, a fost arestată, după ce și-a dat fiica în vârstă de un an de zile la schimb pentru o mașină veche de 27 de ani, informează Metro.co.uk.

Alice Leann Todd, în vârstă de 45 de ani, își dorea mașina Plymouth Laser, așa că a oferit unui cuplu copilul la schimb. Tina Marie Chavis și Vicencio Romero au acceptat oferta și au luat copilul, acesta aflându-se în custodia lor timp de peste un an.

Cei trei au intrat în atenția autorităților, când cuplul s-a prezentat la spital cu fetiță de doi ani, iar copilul avea vânătăi pe corp. Femeia a spus că vânătăile erau rezultatul unei reacții alergice. Când li s-au cerut documentele copilului, aceștia nu le-au putut oferi și au spus că au adoptat copilul, dar nu puteau arăta nici actele de adopție.

Mama copilului, cât și cei doi care l-au acceptat drept plată pentru o mașină, au fost arestați.

Nu se știe în acest moment de ce Chavis și Romero au acceptat un copil drept plată pentru o mașină. Fetița a fost luată în grijă de un membru al familiei sale și cele trei persoane arestate au fost trimise în judecată.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri