O femeie și-a lăsat copiii în mașină ca să meargă la furat în mall. Cât timp a lipsit, autoturismul a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
o masina a luat foc intr-o parcare
O mașină a luat foc cu doi copii în interior, în timp ce mama era la furat, în mall FOTO: Oviedo Police Department

O femeie din Florida a fost arestată după ce mașina ei, în care își lăsase cei doi copii mici, a luat foc, în timp ce ea fura într-un mall din Oviedo.

Femeia, Alicia Moore, de 24 de ani, și-a lăsat mașina cu cei doi copii mici în interior în parcarea mall-ului, la orele prânzului, pe 26 mai. Moore a intrat în magazin și s-a plimbat în interior timp de aproximativ o oră, timp în care a furat diverse obiecte. Dar la un moment dat și-a dat seama că mașina ei luase foc, așa că a aruncat toate obiectele furate și a alergat spre parcare, potrivit CNN.

Oamenii care se aflau în parcare în momentul în care a izbucnit incediul și-au dat seamă că doi copii erau în interior și au intervenit pentru salvarea lor. Ei au fost duși de urgență la un spital din apropiere, unul din micuți având nevoie de îngrijiri medicale pentru că suferise arsuri de gradul I „la față și la urechi”, potrivit unui raport al poliției.

Ulterior, Moore a fost chemată la interogatoriu. Anchetatorii au pus cap la cap toate informațiile și au aflat ce se întâmplase. De asemenea, polițiștii au descoperit că era căutată și în alte regiuni pentru fapte de natură penală, cel mai probabil furturi.

A fost arestată pentru neglijență, vătămare corporaală și furt. Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută, însă anchetatorii suspectează o defecțiune tehnică. 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri