O femeie și-a omorât prietena însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut. Planul elaborat al crimei, dezvăluit la proces

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu doua tinere
Taylor Rene Parker (foto stânga) a omorât-o pe Reagan Michelle Simmons-Hancock (foto dreapta) pentru a-i lua copilul nenăscut FOTO: crimeonline.com

O femeie din Texas a fost condamnată luni pentru omor calificat, după ce a ucis o femeie însărcinată pentru a-i lua copilul nenăscut.

Un juriu din Bowie, nord-estul statului Texas, a deliberat aproximativ o oră înainte de a o găsi pe Taylor Rene Parker, de 29 de ani, vinovată de uciderea lui Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani, cu care avea o relație de prietenie, în octombrie 2020, și de răpirea fetiței pe care a luat-o după ce i-a tăiat acesteia abdomenul, fetiță care a murit ulterior.

Verdictul juriului format din șase bărbați și șase femei a venit după trei săptămâni de mărturii înspăimântătoare, potrivit NBC News.

Avocații lui Parker au susținut că bebelușul nu a fost niciodată în viață și au respins acuzația de răpire, care ar fi redus din pedeapsă. „Nu poți răpi o persoană care nu s-a născut vie”, a spus avocatul Jeff Harrelson în pledoaria finală.

Procurorii au spus, totuși, că mai mulți experți din domeniul medical au stabilit că bebelușul era în viață.

Anchetatorii au stabilit că Taylor Rene Parker și-a premedidat fapta și a plănuit-o în cele mai mici amănunte cu mult timp înainte. Astfel, cu câteva luni înainte de a o ucide pe tânăra de 21 de ani, ea a simulat o sarcină.

Reagan a fost ucisă după ce a fost lovită în cap de cel puțin cinci ori. Totuși, ea încă era în viață când criminala i-a extras copilul.

„Durerea pe care Reagan trebuie să o fi simțit atunci când Taylor a început să-i taie abdomenul e de nedescris”, a spus Lauren Richards, de la biroul procurorului. „Când Taylor a scos copilul, Reagan era încă în viață... Nu a putut să o lase în viață. Nu a fost o moarte rapidă...”, a mai spus aceasta.

Procurorii au solicitat pentru Taylor Rene Parker pedeapsa cu moartea, însă jurații pot opta pentru închisoare pe viață fără eliberare condiționată. Sentința va fi pronunțată începând cu data de 12 octombrie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri