O femeie susține că tatăl ei a ucis între 50 și 70 de femei iar ea l-a ajutat să ascundă cadavrele

Data actualizării: Data publicării:
drum in padure si indicator galben cu mesajulș dead end
Locul în care ar fi fost ascunse cadavrele FOTO: captură video CNN

O femeie din Iowa, SUA, susține că tatăl ei, care a murit în 2013, a ucis între 50 și 70 de femei în decurs de trei decenii, afirmațiile ei declanșând o investigație de proporții.

Femeia, Lucy Studey, spune că știe sigur că tatăl ei, Donald Dean Studey, a făcut între 50 și 70 de victime, pentru că ea a fost obligată să-l ajute să care și să ascundă cadavrele, potrivit CNN.

Un șerif din Iowa spune că autoritățile locale, statale și federale „investigează activ” într-o zonă rurală, unde femeia susține că defunctul ei tată a aruncat zecile de cadavre ale persoanelor pe care le-a ucis cu zeci de ani în urmă.

„Investigăm în mod activ acest lucru și cine nu ar face-o?”, a declarat pentru CNN șeriful din Fremont, Kevin Aistrope, care a mai spus că deocamdată nu s-a găsit nimic: „Nu avem victime, cadavre. Nimic."

Căutările au fost declanșate în urma unui articol din Newsweek care o citează pe Lucy Studey, care spune că tatăl ei a ucis „între 50 și 70” de oameni în urmă cu ani de zile și că ea a ajutat la aruncarea cadavrelor într-o fântână aflată pe proprietatea pe care familia o deținea lângă Thurman, Iowa.

Susan Studey, sora mai mare a lui Lucy Studey, a declarat ulterior pentru Newsweek că afirmațiile surorii ei nu sunt adevărate. „Tatăl meu nu a fost omul pe care îl descrie ea. Era sever, dar era un părinte protector, care își iubea copiii... Tații severi nu se transformă în ucigași în serie... Sunt cu doi ani mai mare decât Lucy. Cred că aș ști dacă tatăl meu ar fi ucis”, a spus Susan.

„Tot ce știm este că o femeie a spus o poveste despre cadavrele dintr-o fântână”, a mai spus Aistrope. „Am adus câțiva câini de urmă pentru cadavre. Câinii au avut un răspuns pozitiv”, a mai spus acesta. Sora lui Lucy Studey, Susan, crede că acei câini au detectat oase de animale sau rămășițele surorii lor care s-a născut moasrtă.

„Vom face tot ce putem pentru a dovedi sau infirma că ar putea exista o scenă a crimei”, a mai spus Aistrope.

Lucy Studey a spus că majoritatea victimelor tatălui ei au fost femei albe cu părul închis la culoare, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Ea a adăugat că majoritatea femeilor erau fie lucrătoare sexuale, fie turiste aflate în trecere prin zonă. A mai precizat că tatăl ei le-a ucis împușcându-le, înjunghiindu-le sau zdrobindu-le capul.

Divizia de Investigații Criminale din Iowa, Departamentul Șerifului din Fremont, Departamentul de Poliție Omaha și divizia Omaha a FBI sunt implicate în caz. Divizia de Investigații Criminale din Iowa a spus într-un comunicat că ancheta „este în faza incipientă”.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri